Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

KAD JE KVALITET BITAN

Automatska mašina za kaširanje papira i kartona sa tunelom za peglanje

Tunel za peglanje kaširanih tabaka

KASIRKA, mašina za kaširanje papira i kartona, nanosačica lepka( MACHINE FOR COVERING WITH PAPER )

 

KAŠIRKA, Automatska mašina za kaširanje papira, kartona (AUTOMATIC MACHINE FOR PAPER COVERING)

 

KAŠIRKA, Poluautomatska mašina za kaširanje papira, kartona (SEMI_AUTOMATIC MACHINE FOR PAPIR COVERING)

 

Mašina za hladnu plastifikacija papira i kartona B1 ( MACHINE FOR COLD PLASTIFICATION B1)

 

Kaširka za tvrdi povez, KORIČARA ( MACHINE FOR COVERING WITH PAPER FOR HARD BINDING )

 

VIBRO STO

 

 Mašina za nanos UV Laka na papir i foliju

Poluatomatska mašina za kaširanje sa osmostrukim peglanjem

Kompanija MERING 1986 d.o.o. je nastala 1986. godine. Izrasla iz jedne ideje, da se sa svojim dotadašnjim iskustvom prema preciznoj mehanici, a koje je potkrepljeno fakultetskim znanjem, napravi firma koja će proizvoditi unikatne mašine za papirnu i industriju grafike, drvnu industriju i proizvodnju specijalnih proizvoda od stiropora.
U samom početku, iskustva su sticana proizvodnjom uređaja za merenje mase, vaga, i u tom poslu se steklo značajno iskustvo u obradi metala i naravno u podešavanju i radu sa preciznim elementima koji su prisutni u samom uređaju. Vremenom, MERING 1986 se opremio moćnim mašinama za proizvodnju velikih komada valjaka i drugih mašinskih elemenata, a ono po čemu se izdvajamo od drugih je zaštićena inženjerska receptura koja je satkana na preciznosti i pouzdanosti naših proizvoda.
Sam stub kompanije, glavni inženjer i lider jeste Miroslav MIKA Vasiljević, njen osnivač i glavni konstruktor mašina koje možete videti na ovoj web prezentaciji. Dugi niz godina, Mika je Mering 1986 predstavljao po sajmovima preko cele Evrope, i došao do nivoa da je Mering 1986 sada najpoznatija odrednica među ljudima od struke i iz industrije obrade papira a uskoro i obrade drveta.

Kao što možete videti na ovoj stranici, kompanija MERING 1986 je potvrdu svog kvaliteta dobila i kroz brojne nagrade i priznanja na brojinim sajmovima i izlagačkim takmičenjima.
Napominjemo, svaku ideju koju imate o mašini koja Vam je potrebna, mi možemo da konstruišemo i napravimo za Vas.

Prostorije komapnije MERING 1986, nalaze se u selu Amerić, na 7 kilometara pre Mladenovca, smeštene u okruženju koje odiše prirodnim elementima poput veštačkihjezera, šuma, pašnjaka...

pocetna 0i3b9i0f

Neke od nagrada koje je kompanije MERING 85 d.o.o. dobila tokom godina izlaganja na raznim sajmovima u zemlji i svetu

 

Kompanija "MERING 1986" d.o.o. je porodična kompanija sa tradicijom dugom od 1986 godine. Kako je u početku i nastala zahvaljujući inicijativi u razvoju novih rešenja u industriji papira, čime je i održala svoj istraživački kapacitet tako da dan danas ona razvija nova rešenja u grafičkoj a od skora i drvnoj industriji.

Na našem sajtu možete se upoznati sa našom paletom proizvoda kao i sa snimcima mašina u radu kao i celim proizvodnim programom.


Sa poštovanjem
 Vaš Mering 1986

istorijat1istorijat2istorijat3

istorijat4

Ko je na mreži

Ko je na mreži: 806 gostiju i nema prijavljenih članova

Go to top